Θερμοπροσόψεις

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Η θερμοπρόσοψη του κτηρίου σας είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει ο χώρος σας να έχει απώλεια θερμοκρασίας. Αυτό θα γίνεται ιδιαίτερα αισθητό τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου θα διατηρείτε τη δροσιά στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο για αρκετή ώρα, ακόμα και αν έχετε κλείσει το air condition.

Οι θερμοπροσόψεις γίνονται με διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών, εταιρειών της επιλογής σας, και με τη δική μας προσεχτική τοποθέτηση θα προσθέσει στο κτήριο σας αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές αλλαγές, όπως επίσης και ανθεκτικότητα στις μηχανικές καταπονήσεις (ρωγμές) αυξάνοντας την εμπορική αξία του σπιτιού σας. Τέλος, θα συντελέσει στη μείωση του ρεύματος και του κόστους λειτουργίας των συστημάτων ψύξης – θέρμανσης (air – condition, καλοριφέρ, σόμπες).


 

Είναι στο χέρι σας να αναβαθμίσετε με θερμοπρόσοψη την ενεργειακή απόδοση του κτηρίου σας, και είναι δική μας ευθύνη να την κατασκευάσουμε και να σας παραδώσουμε ένα κτήριο πιο αποδοτικό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. που εδρεύει στη Ρόδο και ειδικεύεται στις γυψοσανίδες, θα σας συμβουλέψει και θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πλήρως.


Gallery


ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ