Ψευδοροφές-Χωρίσματα

ΥΛΙΚΑ ΞΗΡΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Οι ψευδοροφές και τα χωρίσματα ενός χώρου με πιστοποιημένα υλικά ξηράς δόμησης (γυψοσανίδες, ινοσανίδες) αποτελούν μια από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες στο πεδίο των οικοδομικών κατασκευών, καθώς συνδυάζουν το χαμηλό κόστος κατασκευής με ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε έναν ενιαίο χώρο που θέλετε να χωρίσετε και να δημιουργήσετε διαφορετικά δωμάτια, ή αν θέλετε να τοποθετήσετε στο ταβάνι σας, κρυφούς φωτισμούς και όμορφες τεχνοτροπίες, τότε οι γυψοσανίδες είναι η καλύτερη λύση, καθώς προσφέρουν μικρό βάρος στην κατασκευή του ήδη υπάρχοντος κτηρίου, όπως επίσης και απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία, για τη δημιουργία του χώρου που ονειρεύεστε.


Η λειτουργικότητα, αλλά και οι αισθητικές επιλογές που προσφέρουν οι γυψοσανίδες τις έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά, για τους ανθρώπους που θέλουν να ανανεώσουν και να ανακαινίσουν το σπίτι ή τους επαγγελματικούς τους χώρους.

Επιπλέον, οι κατασκευές με αυτά τα υλικά χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις (ρωγμές – καθιζήσεις), αντισεισμικότητα, και άριστη θερμομόνωση – ηχομόνωση – υγρομόνωση. Τέλος, επωφελείστε με απαλλαγή πληρωμής του ΙΚΑ.


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. που εδρεύει στη Ρόδο και ειδικεύεται στις γυψοσανίδες, εγγυάται ένα τελικό αποτέλεσμα στις ψευδοροφές και τα χωρίσματα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση της κατασκευής σας εντός των συμφωνηθέντων χρόνων, χωρίς καθυστερήσεις, απρόοπτα, και κρυφά κόστη.


Gallery


ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΤΗΡΙΩΝ