Ελαιοχρωματισμοί

ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι ελαιοχρωματισμοί του κτηρίου σας εσωτερικά και εξωτερικά είναι μια δουλειά που χρειάζεται λεπτομέρεια και φαντασία. Για αυτό είναι απαραίτητη η επιλογή ενός συνεργείου με εμπειρία και μεράκι για αυτό που κάνει.

Στην εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. που εδρεύει στη Ρόδο και ειδικεύεται στις γυψοσανίδες, διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό που με συνέπεια και επαγγελματισμό θα πραγματοποιήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία ή βάψιμο ζητήσετε.

Οι ελαιοχρωματιστές μας μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας δώσουν τις κατάλληλες ιδέες για τα χρώματα που θα πρέπει να επιλέξετε, για να δημιουργήσετε ένα χώρο όπου θα αποτυπώνεται η αισθητική και το στυλ σας.


 

Σκοπός μας είναι να σας παραδώσουμε έναν χώρο που θα ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά για αποτελέσματα που θα μείνουν αναλλοίωτα για πάρα πολλά χρόνια και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό σε σπίτια, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία, είτε μας χρειάζεστε για ένα μόνο δωμάτιο, είτε για ολόκληρο το κτήριο.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πλήρως.


Gallery


ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ